Nu är det dags för premiär i Superettan. Lördag 30 mars klockan 16:00 sparkar vi igång årets säsong för herrarna och vi hälsar dig varmt välkommen till matchen på Vångavallen. Observera att entréerna öppnar en timme före avspark, klockan 15.00.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 15.00. Ingång sker från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen. Kom i tid och förköp gärna din biljett för att undvika köer. Förköpsbiljetter är rabatterade via vår biljettsida Köp biljett

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 15.00. Vid entré sker biljettköp i särskild lucka innan visitering. Enklast är därför att förköpa din biljett för att slippa köa två gånger.Förköpsbiljetter är rabatterade via vår biljettsida. Köp biljett

För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen. 

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på våra matcher genomför vi visitering av besökare vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Kom i tid och lämna bilen hemma
Kom gärna i god tid till matchen för att undvika köer. Observera att vi har begränsat med parkeringar vid Vångavallen. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Vi rekommenderar att du köper biljett innan matchen. Förköpsbiljetter är rabatterade via vår biljettsida. Köp biljett

Varmt välkommen till Vångavallen!


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 29 mars, 2019
Kategori: A-lag