Nu är IPSO Scoutingutbildning tillbaka i Sverige! Den här gången har vi i Trelleborgs FF förmånen att samarbeta med Team IPSO och utbildningen kommer därmed att anordnas i samband med vår hemmamatch mot Halmstad den 11 maj 2019. På denna kurs kommer du att möta och skapa viktiga framtida kontakter både med professionella och nyfikna redo att lära sig mer om fotboll. Utbildningen sträcker sig över två dagar.

Om kursen
Som en världsomfattande utbildning inom scouting är denna känd som den bästa på internationell nivå och har gett många deltagare yrken som scout och/ eller analytiker i fotbollsvärlden. Kursen kommer att förse dig med egenskaper och kunskaper hur du ser och analyserar en fotbollsspelare, identifierar deras styrkor och svagheter och identifierar spelarens roll och position i laget. Vidare kommer du att få verktygen för att göra en korrekt och utförlig matchrapportering.

Utbildningen innehåller också scouting och analys under en live match som vid detta tillfälle är matchen i Superettan mellan Trelleborgs FF – Halmstads BK lördag den 11 maj på klassiska Vångavallen i Trelleborg. Här kommer varje deltagare att skapa en individuell scoutingrapport på en specifik utvald spelare. Efter godkänd kurs får du ett certifikat som ger dig möjligheter att

Anmälan och mer information

När: 11-12 maj 2019
Kurskostnad: 425 GBP
Anmälan: Via ISPO. Till anmälan

I priset ingår förmiddag och eftermiddagsfika båda dagarna, en lättare lunch båda dagarna, biljett till live-matchen och utbildningsmaterial. Under en begränsad period kommer du också att få tillgång till InStat Sport programvara för att du lättare skall kunna skapa dina spelare och matchrapporter.

Kursen är begränsad till 25 deltagare, så först till kvarn gäller.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 27 februari, 2019
Kategori: A-lag