Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF är redan ute ur Allsvenskan, men det återstår en match att spela - borta mot IF Brommapojkarna.

Matchen och de övriga matcherna i sista omgången har avspark 15:00 på söndagen.

- Det är sista halmstrået att göra något bra. Det är jätteviktigt att vi gör en bra prestation och vinner en match, så vi avslutar bra, säger Patrick Winqvist.

- Det är viktigt att ta med sig en positiv känsla in i uppehållet. Vi ska kunna hota dem och slå dem på vårt sätt.

Det är sista matchen i Allsvenskan för Trelleborgs FF för denna gången. Där är småskador lite varstans och man saknar bland andra Robin Nilsson, Albin Nilsson, Erik Andersson och senast Salif Camara Jönsson.

- Läget är ganska okej, de som varit borta innan är fortfarande borta. Salif Camara Jönsson som gick av senast har tillkommit. Det gör att Magnus Andersson är med i truppen. Numerären i sig har aldrig varit ett problem, det är mest att vi saknat spelare på fel positioner.

Efter förra omgången stod det klart att Trelleborgs FFs Allsvenska saga tog slut för denna gången. IF Brommapojkarna har fortfarande en räddningsplanka kvar i form av den Allsvenska kvalplatsen. En kvalplats de just nu har, men samtidigt möter Dalkurd FF GIF Sundsvall på bortaplan.

- De kan inte lita på att det ska lösa sig av sig själv, de måste själva vinna.

- Jag tycker att det är trevligare att möta IF Brommapojkarna än Dalkurd FF, men jag möter gärna bägge. Vi vet att vi kan slå båda lagen. Hellre dem än AFC Eskilstuna.

Matchen spelas på Grimsta IP med avspark 15:00 - du kan se den på cmore.se

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Haris Brkic, Johan Brannefalk, Magnus Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 10 november, 2018
Kategori: A-lag