Fotograf: Björn Sandberg

Efter ett kortare uppehåll för landslagsmatcher är det åter dags för Allsvenskan igen.

När IK Sirius kommer på besök till Vångavallen på söndagen så är det egentligen bara en sak som gäller - tre poäng. Avsparken är 17:30.

Läget är tufft, men fortfarande fullt möjligt och det är tillsammans vi gör det.

- Bara seger som räknas. Det enda vi kan göra är att tuta och köra och försöka påverka det vi kan, säger Patrick Winqvist inför morgondagens batalj på Vångavallen.

Hösten har annars kommit till Trelleborg efter en fantastik vår och sommar. Träningsförutsättningarna har ändå varit närmast perfekta.

- Har varit en fin vecka med bra träningsförutsättningar.

- Vi måste vara positiva, det är tufft - men fullt möjligt. Vi var bra förra gången borta mot IFK Göteborg, vi har gjort bra prestationer bortsett från Örebromatchen. Det kommer poäng.

Felix Hörberg och Marko Johansson var iväg på landslagsuppdrag under uppehållet. Felix skadade sig lätt i sin match, men ska vara fit for fight imorgon. Läs intervju med honom här.

Annars saknas en del spelare inför morgondagen och där är ytterligare något frågetecken. Bland annat är Magnus Andersson tillbaka i matchtruppen igen.

- Där är en del frågetecken inför morgondagen, men vi kommer att få ihop det bra. Vi har dammat av Magnus Andersson.

- Förra gången vi mötte IK Sirius så hade vi vars en halvlek. Vi hade lite bättre chanser och hade kunnat vinna där. Nu är det ett förbättrat IK Sirius som har bättre kvalitet, de annorlunda nu. Men vi har hemmaplan imorgon.

Efter en dålig start har IK Sirius spottat upp sig litegrann och ligger precis ovanför kvalstrecket. Samtidigt som IK Sirius blivit bättre än i våras så är Trelleborgs FF bättre nu än innan.

- Så är det definitivt.

Tillsammans mot tre viktiga poäng - imorgon på Vångavallen i Trelleborg. Trelleborgs FF - IK Sirius, avspark 17:30.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Robin Nilsson, Marcus Pode, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Magnus Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 20 oktober, 2018
Kategori: A-lag