Efter seriesegern i division 2 är det nu klart att Hans Malmgren fortsätter som huvudtränare för vårt damlag. Avtalet är tecknat på ett år.

När Hans Malmgren tog över huvudansvaret som tränare i mitten på juni månad var damlaget sju poäng efter serieledande DFK Borgeby. Efter tränarbytet förlorade laget inte en enda seriematch och vann serien. Nästa säsong väntar alltså division 1 spel med Hans Malmgren som fortsatt tränare.

- Jag är glad att vi kan fortsätta bygga vidare med Hans i division 1. Under hösten har vi sett en utveckling av spelet och laget har med Hans ledning vuxit in i spelet i den högre serien på ett mycket bra sätt, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef.

Hans Malmgren tog över tränarrollen i juni och har mångårig erfarenhet från tränarrollen efter att ha tränat damerna för såväl Sjöbo IF, Skurups AIF samt LB07. Hans Malmgren har även tränat vårt U17-lag under 2017.

- Det är väldigt roligt att få vara med i den fortsatta satsningen på damerna. Jag trivs väldigt bra med laget och föreningen ger bra förutsättningar för tjejerna och oss ledare för att prestera. Jag känner att vi har stora utvecklingsmöjligheter och det ska bli spännande att ta mig an utmaningen i division 1, säger Hans.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 15 oktober, 2018
Kategori: A-lag