Fotograf: Björn Sandberg

Det var inte mycket som gick TFFs väg på måndagskvällen när man mötte Örebro SK på Behrn Arena.

Två tidiga mål för Örebro SK gav Trelleborgs FF en alldeles för brant uppförsbacke som man inte klarade av. Matchen slutade till sist 4-0 till Örebro SK.

Det började jobbigt och olyckligt för Trelleborgs FF. Ett skott eller kanske ett inlägg från ÖSKs Johan Mårtensson gick i en hög båge mot Marko Johansson i TFF målet. Marko fångade bollen men - både han och bollen landade på fel sida mållinjen.

Det fortsatte lika jobbigt när Kennedy Igboananike stötte in 2-0 till Örebro SK. Vid detta tillfället hade det bara gått tolv minuter av matchen.

I första halvlek var Örebro SK sen närmare 3-0 än vad TFF var reducering. Michael Omoh som var briljant i första halvlek hade en boll i ribban.

TFFs Sebastian Ohlsson hade tidigt i andra halvlek en nick tätt utanför ÖSKs mål. Mål där och det hade blivit match igen.

Men bollen gick som sagt tätt utanför - och istället gjorde Örebro SK både 3-0 och till sist 4-0.

- Det blev inte så roligt idag när vi gör som vi gör i början på matchen, säger en besviken Patrick Winqvist efter matchen.

- I det läget vi är i så får vi inte släppa in såna mål som det första, inte mål som det tredje heller i det skedet av matchen. Men den största biten idag är att vi inte gör mål. Vi sätter inga av våra chanser - då vinner man inga matcher heller.

Trelleborgs FF hade hoppats på poäng, men matchen var egentligen redan över efter 12 minuter.

- Örebro går ner sig i vissa delar av matchen som vi hade kunnat utnyttja, men egentligen så dödade de oss efter den starten.

- Vi kommer inte ge upp, vi kommer aldrig ge upp. Vi måste investera i så mycket tid som möjligt i förberedelser inför kommande matcher.

Inhoppande Deniz Hümmet hade annars ett skott i stolpen i andra halvlek.

Nästa match är redan på lördag, borta mot IFK Göteborg. Följ med till Göteborg och ge våra grabbar ditt stöd. Läs mer här. Avsparken är 16:00.

Startuppställning:

Marko Johansson - Albin Nilsson, Isak Jönsson, Alexander Blomqvist, Anton Tideman - Felix Hörberg, Sebastian Ohlsson (ut 76), Robin Nilsson, Freddie Brorsson (ut 67) - Zoran Jovanovic, Salif Camara Jönsson (ut 62).

Avbytare:

Dennis Petersson, Erik Andersson, Marcus Pode (in 62), Deniz Hümmet (in 67), Kofi Sarkodie, Lasse Nielsen, Oscar Johansson (in 76).


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2018-10-01
Kategori: A-lag