Fotograf: Björn Sandberg

På måndagen är det ny match i Allsvenskan för Trelleborgs FF. 19:00 sparkas matchen borta mot Örebro SK igång.

- Det är bara att tugga i sig, det är ungefär samma läge imorgon som det var inför Dalkurd-matchen. Vi måste tro på det och fortsätta att göra bra prestationer så finns det goda möjligheter, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

I senaste matchen föll Trelleborgs FF mot Dalkurd FF på övertid. Det var egentligen en riktigt bra prestation, men man lyckades inte få in bollen i mål.

Istället gjorde gästande Dalkurd FF och Rawez Lawan 0-1 i 93e.

- Jag tycker att prestationen var riktigt bra faktiskt. Vi är tydliga och vi gör bra saker. Men vi får inte tillräckligt med belöning. Vi hade lägen och borde gjort mål.

Morgondagens motståndare, Örebro SK, spelade 0-0 hemma mot IK Sirius i deras senaste mach. Örebro SK är ett bra Allsvenskt lag med mycket individuell skicklighet, många bra spelare. En de får klara sig utan imorgon dock är Filip Rogic - som är avstängd pga gula kort.

- Det är ett stabilt lag som var riktigt bra i våras. Slår kanske inte direkt gnistor just nu, men har mycket individuell skicklighet och de litar mycket på några av sina spelare. De har bra spelare på de flesta positionerna. De är bra.

Lasse Nielsen vilades förra matchen hemma mot Dalkurd FF. Imorgon vilas istället Jasmin Sudic. Han är inte skadad men behöver vila lite bara.

- Vi snurrar lite igen där, Lasse som vilade senast kommer tillbaka och Jasmin som spelade senast vilar. Vi tar med dem som är hundraprocentiga. Marcus Pode är tillbaka i truppen och Anton Tideman är tillbaka från avstängning.

Matchen Örebro SK har avspark klockan 19:00. Kan du inte vara på plats så visas matchen på cmore.se.

Läs gärna intervju med Marko Johansson inför matchen här.

- Det är bara att tuta och köra, vi ska inte hålla igen. Vi vill skapa ett bättre läge efter matchen än vad vi har inför, avslutar Patrick Winqvist.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Albin Nilsson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Freddie Brorsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2018-09-30
Kategori: A-lag