På onsdagen går Trelleborgs FF in i omgång 23 av Allsvenskan när man tar emot Dalkurd FF hemma på Vångavallen.

Matchen har avspark 19:00. Fixa gärna din matchbiljett redan innan du kommer till Vångavallen här.

Trelleborgs FF - Dalkurd FF är en viktig match för båda lagen och den har alla ingredienser för att bli en spännande och underhållande sådan. Båda lagen törstar efter poäng och man kan kalla det för sexpoängsmatch.

- Det kan man kanske kalla det, det är populärt att kalla det sexpoängsmatch. Men förutsättningarna är att vi kan hindra Dalkurd FF från att ta tre poäng och själv ta tre och tvärtom, säger Patrick Winqvist inför matchen.

- Det är en viktig match, men vi ska inte göra för stor grej av det. Vi ska spela fler matcher och de flesta är mot lagen på nedre halvan. Vi måste vara fokuserade på vårt och någon gång kommer segern, förhoppningsvis imorgon.

Senast lagen möttes var i somras, då slutade den matchen 2-2 efter att Lasse Nielsen gjort kvitteringsmålet på övertid. Ett viktigt mål och viktig poäng i Gävle. Dalkurd FF har haft stor omsättning ledare och spelare under året, bland annat har stjärnan Mohamed Buya Turay försvunnit utomlands - men samtidigt har Eero Markkanen kommit in.

- De spelar kanske lite rakare nu, men de är lite svåra att läsa av. De har haft stor omsättning på spelare och stor omsättning på ledare. Inte alldeles enkelt. Det viktiga är att vi hittar rätt i vårt och våra positioner.

Lasse Nielsen som fixade den viktiga poängen borta mot Dalkurd FF är inte med i truppen till morgondagens match. Han är i ungefär samma situation som Jasmin Sudic var förra matchen och behöver vila.

Annars så går Zoran Jovanovic in i truppen samtidigt som Anton Tideman är avstängd. Kofi Sarkodie kommer också in.

Marko Johansson som stod över match senast är åter med i truppen och har tränat sedan Djurgårdsmatchen.

Avspark 19:00. Alla till Vångavallen, tillsammans mot tre poäng!

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Albin Nilsson, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Jasmin Sudic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 25 september, 2018
Kategori: A-lag