Fotograf: Björn Sandberg

På lördagen möter Trelleborgs FF Djurgårdens IF hemma på Vångavallen. Matchen har avspark 16:00.

- Vi måste vinna, vi måste gå för att vinna imorgon och ge oss själva en chans, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Vi måste sätta ihop tre poäng imorgon, det har varit en tuff period men vi måste gå för det fullt ut imorgon.

Förra matchen, i måndags borta mot BK Häcken, slutade med förlust. Men det var ingen dålig insats av Trelleborgs FF som var med länge i matchen och det hade kunnat sluta annorlunda - om man satt sina chanser.

- Det var inte tillräckligt bra för tre poäng, vi fick inte ihop det helt enkelt. Men vi gör en bra insats i andra halvlek och hade kunnat ta ledningen. Istället tar de ledningen och vi får jobba i uppförsbacke som vi inte klarar av.

Morgondagens motståndare Djurgårdens IF förlorade även de hemma mot IF Brommapojkarna. TFF och Patrick Winqvist känner att det finns en bra chans för tre poäng.

- De hade det svårt mot IF Brommapojkarna och det är lite intressant hur de har spelat de senaste matcherna. Jag tror vi har en bra chans imorgon, visst det är ett namnkunnigt lag på pappret och är passningsskickliga - men man måste göra något bra med bollen också.

- Det är bara att tuta och köra imorgon.

Jasmin Sudic står över morgondagens match, han är inte skadad, men har spelat mycket på kort tid och vilas som en säkerhetsåtgärd.

Marko Johansson som besvärades av ont i höften mot BK Häcken är ett frågetecken inför morgondagen.

Zoran Jovanovic är avstängd.

Matchen har avspark 16:00 på Vångavallen i Trelleborg.

Läs gärna information inför matchen här.

Trupp:

Marko Johansson, Merlin Nuhanovic, Dennis Petersson, Albin Nilsson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Deniz Hümmet, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 21 september, 2018
Kategori: A-lag