Fotograf: Björn Sandberg

Under våren 2018 startade vi Framtidsfonden, en fond speciellt riktad till vår ungdomsverksamhet. Idag har vi, genom fonden, samlat in 55 000 kronor och en av investeringarna som gjorts är en sarg som kommer att användas av våra yngsta spelare i den nya spelformen 3 mot 3.

Så här används sargen
Sargen kommer huvudsakligen att användas av våra yngsta spelare som enligt de nya spelformerna spelar 3 mot 3. I 3 mot 3 ligger fokus på lekfullhet och att låta alla vara delaktiga i spelet. Spelet karakteriseras av hög aktivitet och många bollkontakter. Sargen underlättar spelet då bollen hålls igång med få avbrott.

Om Framtidsfonden
Framtidsfonden gör det möjligt för dig som privatperson eller företagare att bidra specifikt till Trelleborgs FF:s framtid genom vår ungdomsverksamhet. Framtidsfonden startades till minne av den bortgångne Alf Jönsson, som var en stor ideell kraft i föreningen.

Alla bidrag till Framtidsfonden går oavkortat till Trelleborgs FF:s ungdomsverksamhet genom till exempel träningsläger, material, samlingsytor, utbildningar eller liknande insatser.

Bidrag till fonden sätts in på vårt bankgiro 692-3783. Skriv ditt namn och ”Framtidsfonden” i meddelandefältet. Du kan också swisha pengar till 123 677 93 67, skriv ”Framtidsfonden” i meddelandefältet.

Är du företagare och vill att ditt företag ska synas på sargen? Kontakta oss för uppgifter om avtal och kostnader.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 2 november, 2018
Kategori: A-lag