Fotograf: Björn Sandberg

På fredagen är det åter dags för match i Allsvenskan, denna gången kommer IFK Norrköping på besök till Vångavallen i Trelleborg. Avspark 19:00.

- Det är bara att tugga i sig och köra på. IFK Norrköping är ett topplag, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Det är lite frustrerande att vi har lyckats få alla lag som är i toppen eller på gång så här i rad. Men, samtidigt ska ju alla möta alla.

Senast lagen möttes var i slutet på april, då vann Trelleborgs FF och det var den första trepoängaren sedan återkomsten till Allsvenskan efter en något knackig start.

Då var det något av en vändpunkt - alla i och runt laget hoppas på att morgondagens match är en ny vändpunkt i Allsvenskan.

- Det blir en väldigt intressant match, sist var vi bra mot dem med många bra prestationer i matchen. Det var något av en vändpunkt då - förhoppningsvis blir morgondagens match också en vändpunkt.

- Vi möttes på försäsongen i en match som inte gick så bra, men vi drog lärdom där. En lärdom som vi tog vidare till bortamatchen i serien sen, förhoppningvis kan vi dra lärdom från den matchen till imorgon sen.

Trots en jobbig period så är känslan bra, eller till och med riktigt bra i truppen. Många som är på väg tillbaka eller - är tillbaka och skapar en fin konkurrenssituation. Inför morgondagen är Oscar Johansson åter i en matchtrupp och där är andra som knackar på dörren till matchtruppen.

- Där är en bra känsla i truppen - vi har stor konkurrens just nu. Vi har tagit ut en trupp och hoppas att det blir bra. Vi har fler friska än vad som är med i truppen, bland annat är Anton Tideman frisk igen. Efter matchen har vi en rejäl period där vi kan träna på hårt.

Efter morgondagens match väntar ett landslagsuppehåll.

Matchen har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Albin Nilsson, Sebastian Ohlsson, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Johan Brannefalk, Jasmin Sudic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 30 augusti, 2018
Kategori: A-lag