Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF möter AIK på Friends Arena på söndagen, avsparken är 17:30.

Det är toppen mot botten i Allsvenskan när de båda lagen möts på Friends Arena på söndagen. AIK leder Allsvenskan och Trelleborgs FF ligger för närvarande sist.

- Det är bara att tugga i sig och köra, vi ska se det som vilken annan match som helst. Men det är klart att vi vet att det blir en tuff utmaning, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Samtidigt kommer de närmare och närmare en förlust, de kan inte vinna alla matcher. Det är en liten falsk säkerhet, att tro att de bara ska ut där och rulla bollen. Vi kommer göra allt vi kan.

Senaste matchen i Allsvenskan var borta mot Malmö FF, ett Malmö FF som körde full fart framåt och gjorde mål nästan direkt. Matchen slutade annars 3-0 till Malmö FF efter att Trelleborgs FF stängt i andra halvlek.

- Vi förbereder oss på samma sätt som mot Malmö FF egentligen. Men vi måste undvika snabbt mål som ställer till det för oss, sen måste vi få bort bollen bättre i vissa lägen. Vi hittade annars bra i andra halvlek mot Malmö FF.

Laget gjorde sin sista träning på lördagsförmiddagen inför matchen. På plats fanns även delar av True Blues.

- True Blues var på vår träning idag och visade sitt stöd. Ett tiotal personer skulle jag tro som vi pratade med. Jag pratade med dem och Salif Camara Jönsson pratade också. De visade sitt stöd och sitt engagemang, vilket är fint att se.

Albin Nilsson som gjorde comeback i förlustmatchen i Svenska Cupen mot Hässleholms IF finns med i truppen, får han speltid gör han debut i Allsvenskan.

Salif Camara Jönsson är också tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd mot Malmö FF. Läs gärna intervju med Salif här.

Matchen har avspark 17:30 på Friends Arena. Kan du inte vara på plats så sänds matchen på cmore.se

Truppen:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Albin Nilsson, Sebastian Ohlsson, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Jasmin Sudic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 25 augusti, 2018
Kategori: A-lag