Fotograf: Björn Sandberg

På måndagen kommer Gif Sundsvall på besök till Vångavallen i Trelleborg. Omgång 17 av Allsvenskan, Trelleborgs FF - GIF Sundsvall har avspark 19:00.

- Just nu är det ett tufft läge i tabellen, vi måste alla inse vikten av morgondagens match, säger Trelleborgs FFs tränare Patrick Winqvist.

I de fem matcherna Trelleborgs FF spelat efter sommaruppehållet har det bara kommit in en poäng - i den oavgjorda matchen mot Dalkurd FF. 

Men, efter en riktigt bra träningsvecka hoppas man åter kunna hitta rätt i morgon mot GIF Sundsvall.

- Vi har haft en riktigt riktigt bra träningsvecka och jag hoppas att vi kan ta med det in i morgondagens match. Hoppas det ger resultat.

Senast lagen möttes gjorde annars Trelleborgs FF en ganska bra insats, men förlorade med matchens enda mål. Nu är det dags för revansch.

- Vi var väl rätt bra i första halvlek uppe i Sundsvall. Men sen var de väldigt bra i en del av andra halvlek, samtidigt som vi hade en dipp. Sen gjorde vi en bra forcering och var nära oavgjort. Det var en intressant match då - tyvärr får man inte poäng av att göra bra insatser.

- Det ska bli intressant att se hur de tänker kring morgondagens match. Men misstänker att de vill jobba mycket med passningsspelet och omställningar.

Där är två intressanta namn i morgondagens trupp, två förstärkningar - eller rättare sagt ett nyförvärv och en comeback. Isak Jönsson den ena - den andre Salif Camara Jönsson.

- Där är två nya ansikten för den Allsvenska publiken. Två stycken Jönssons, en som är med mest för att se och lära - den andre är hungrig att visa vad han kan göra i Allsvenskan. Det ska bli väldigt intressant imorgon.

Morgondagens match Trelleborgs FF - GIF Sundsvall har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg.

Lyssna gärna på senaste avsnittet av TFF-kvarten som gästas av Felix Hörberg, Filip Lundgård och Patrick Winqvist. 

Köp gärna din matchbiljett redan innan du kommer till Vångavallen - gör det här.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Salif Camara Jönsson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Isak Jönsson, Felix Hörberg, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Jasmin Sudic, Magnus Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 12 augusti, 2018
Kategori: A-lag