Fotograf: Björn Sandberg

Tuff bortamatch väntar för Trelleborgs FF på söndagseftermiddagen. Hammarby IF borta på Tele2 Arena, matchen har avspark klockan 15:00.

- Det är klart att det är en tuff match, men vi måste göra ett ärligt försök där uppe. I förra matchen mot just Hammarby IF så var vi stundtals bättre än vad vi varit på länge, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Vi hade en bra period innan deras första mål. Vi vill komma upp i samma nivå och ha en längre period - så ska vi nog kunna göra något bra av det.

Förra matchen, där lagen möttes på Vångavallen slutade med Hammarbyseger 3-1. Ett stort Hammarby-följe på Vångavallen gjorde tillsammans med Trelleborgspubliken det till en riktigt härlig inramning.

Imorgon väntas en än större publik och då det är inte Vångavallens fina gräsmatta man ska spela på - utan Tele2 Arena och konstgräs.

- Självklart kommer matchen vara lite annorlunda, mycket publik och ett snabbt konstgräs som de är bra på. Vi måste göra något viktigt med bollen när vi har den. Där är vissa justeringar som vi kommer göra inför matchen.

Det är annars inte första gången TFF spelar på Tele2 Arena för året. I våras mötte man Djurgårdens IF där och då slutade matchen 1-1. Så Trelleborgs FF har tagit poäng där i år, återstår att se om man kan sno åt sig poäng på söndagen.

- Men vi ska inte vara för bekymrade. Vi ska nog kunna skaka om dem. Kan vi göra en lika bra match som senast vi spelade på Tele2 Arena så köper jag det.

Truppen inför morgondagen är exakt densamma som senaste matchen hemma mot just Hammarby IF. Erik Andersson är på bättringsvägen, vad gäller Salif Camara Jönsson så är han också på gång och är snart tillbaka.

För dig som ska till Stockholm och se matchen så kan du köpa din biljett på länken nedan:

Biljettköp: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/bortatre/

För dig som inte kan vara på plats så kan du se matchen via Cmore.se. Ser du matchen via nedanstående länk så bidrar du dessutom med en del till Trelleborgs FF.

Se matchen på Cmore 

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Jacob Palander, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Kofi Sarkodie, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Felix Hörberg, Òttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Jasmin Sudic, Magnus Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 4 augusti, 2018
Kategori: A-lag