Vi hälsar dig varmt välkommen till matchen på Vångavallen måndag 30 juli då vi tar emot Hammarby med avspark klockan 19.00. Observera att entréerna öppnar en och en halv timme före avspark klockan 17.30. 

Eldningsförbud påverkar vårt utbud av mat
Våra grillspett är vida berömda men då eldningsförbud råder i Skåne så kommer vi tyvärr inte kunna servera dessa under matchen. Vi vill samtidigt passa på att be alla besökare att iaktta extra försiktighet med anledning av rådande brandfara.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 17.30. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken. Ingång är istället från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen.

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 17.30. För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen.

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på våra matcher genomför vi visitering av besökare vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Kom i tid och lämna bilen hemma
Kom gärna i god tid till matchen för att undvika köer. Observera att vi har begränsat med parkeringar vid Vångavallen. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Vi rekommenderar att du köper biljett innan matchen. Detta gör du på http://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Varmt välkommen till Vångavallen!


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 27 juli, 2018
Kategori: A-lag