Fotograf: Björn Sandberg

Nästa lördag (7 juli) är det återstart i Allsvenskan för Trelleborgs FF då vi tar emot AIK hemma på Vångavallen.

Som en förberedelse inför återstarten spelas det träningsmatch imorgon hemma mot danska Lyngby BK. Matchen spelas på Vångavallen - avspark 15:30.

Lördagens träningsmatch är den enda innan återstarten nästa helg.

- Vi tyckte att det var lagom med bara en träningsmatch, andra lag har kanske haft fler, men detta passade oss bäst. Alla som är friska ska få vara med imorgon - de som varit med på träningarna, säger Patrick Winqvist in för morgondagen.

Det är inget dåligt motstånd som väntar i TFFs enda träningsmatch innan Allsvenska återstarten. I veckan besegrade Lyngby BK nämligen FC Köpenhamn på bortaplan med 3-2.

- Nä, det är nog inget dåligt motstånd, de vann ju i veckan mot FC Köpenhamn. De luftade hela 21 spelare i den matchen, så de har en stor och bred trupp. Där är en del nytt i Lyngby BK, med ny tränare och lite nytt sätt att spela. Vi tycker att det ska bli en spännande utmaning.

- Vi kommer faktiskt också lufta en del, vi ska försöka ge de flesta speltid.

Träningsmatchen mot Lyngby BK spelas 15:30 på Vångavallen i Trelleborg.

- Vi ska koncentrera oss helt på vårt, det som vi själva kan påverka och inte bry oss för mycket om dem. Vi kommer inte testa massa nya saker utan vi kör på mer traditionellt. Efter morgondagens match åker vi på ett kortare träningsläger i Eriksberg.

Var annars på plats redan 13:00 då damerna möter Åhus IF i deras division 2 södra götaland. Det spås bli en fantastisk sommardag, så varför inte spendera den med oss!

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Deniz Hümmet, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Dennis Hadzikadunic, Felix Hörberg, Óttar Mangús Karlsson, Freddie Brorsson, Victor Nilsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 29 juni, 2018
Kategori: A-lag