Trelleborgs FF:s damlagstränare Mats Nielsen lämnar sitt uppdrag som tränare. Beslutet har tagits gemensamt mellan Mats och klubben efter att spelartruppen meddelat att man önskar en förändring på ledarsidan. Även assisterande tränare Dan Hellberg lämnar sin roll i samband med bytet av huvudtränare.

- Mats och Dan har varit med och etablerat damlagsverksamheten i Trelleborgs FF. De har satt stora avtryck hos oss som klubb genom deras engagemang och vi är tacksamma för den tid de varit hos oss. När damlaget nu önskar en förändring har vi gemensamt med Mats och Dan kommit fram till att det bästa är att tillmötesgå den önskan, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Ny tränare för damlaget blir Hans Malmgren. Hans har mångårig erfarenhet från tränarrollen efter att ha tränat damerna för såväl Sjöbo IF, Skurups AIF samt LB07. Hans Malmgren har även tränat Trelleborgs FF:s U17-lag så sent som förra året.

- Vi är glada över att kunna presentera en ny tränare som känner till vår klubb väl. Hans har förutom mångårig tränarerfarenhet även erfarenhet från Trelleborgs FF och är väl förtrogen med våra mål och delar våra värderingar, säger Mattias Kronvall.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 9 juni, 2018
Kategori: A-lag