Vi har ingått ett utvecklingsavtal med Landskrona BoIS som gör det möjligt för spelare att träna med och spela matcher för båda föreningarna. I nuläget kommer Merlin Nuhanovic att omfattas av avtalet.

Avtalet innebär att spelare kan representera både Trelleborgs FF och Landskrona BoIS i tävlingsmatcher för A-laget under årets säsong. Den 19-årige målvakten Merlin Nuhanovic är den spelare som i nuläget omfattas av avtalet. Han kommer fortsatt att vara baserad i Trelleborg och det är vi i Trelleborgs FF som har den slutgiltiga beslutsrätten gällande hans eventuella medverkan på träning och match i Landskrona BoIS. Om han behövs för spel hos oss kommer han alltså att finnas tillgänglig.

- Vi vill gärna arbeta gemensamt med andra klubbar för att utveckla både spelare och verksamheten. Att vi har en bra dialog och hittar möjligheter tillsammans med andra klubbar är en förutsättning för att utveckla fotbollen. När säsongen är slut kommer vi att utvärdera avtalet, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör för Trelleborgs FF.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 5 juni, 2018
Kategori: A-lag