Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen är det match igen i Allsvenskan för Trelleborgs FF. Ny match, fast nu på bortaplan mot IF Elfsborg på Borås Arena. En match som har avspark klockan 17:30.

På lördagen tränade laget lite senare än vanligt, efter det åkte man direkt med buss upp till Borås. På söndagen blir det en viktig match igen.

- Så blir det ju, eftersom de har blivit våra konkurrenter i tabellen efter deras dåliga start. Men senast när de mötte Dalkurd FF fick de mycket att stämma och jag tror att de kommer klättra i tabellen sen, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

Matchen är den sista innan ett långt uppehåll för VM, därför är det extra viktigt att få en bra känsla från morgondagens match.

- Det är det verkligen, men vi har varit bra på bortaplan och konstgräs - så vi kan nog göra bra ifrån oss imorgon.

- Samtidigt får vi inte gräma oss för mycket om det inte går vägen, för IF Elfsborg är bra.

Senaste matchen var i torsdags hemma mot IF Brommapojkarna. En match Trelleborgs FF vann med 2-1. Förhoppningsvis har grabbarna i laget återhämtat sig ordentligt och redo igen imorgon.

- Det får vi se, vi hoppas på det. Några har känningar, men så är det nog för motståndarna också. Vi får sätta ihop det vi kan. Men det är klart, det är omöjligt att köra på med så här hårt matchande under tid.

Trelleborgs FF åker upp med en nitton man stark trupp. Jämfört med förra matchen så är Magnus Andersson tillbaka, samt Jacob Palander. Istället stannar Noah Christoffersson hemma.

Matchen IF Elfsborg - Trelleborgs FF har avspark 17:30 på Borås Arena.

Se matchen på cmore.se. 

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Felix Hörberg, Magnus Andersson, Jacob Palander, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 26 maj, 2018
Kategori: A-lag