Fotograf: Björn Sandberg

Två matcher återstår för Trelleborgs FF innan VM-uppehållet, två viktiga matcher där man möter IF Elfsborg på söndag - men först IF Brommapojkarna imorgon torsdag.

Trelleborgs FF - IF Brommapojkarna har avspark 19:00 på vackra Vångavallen i Trelleborg.

- Vi måste avsluta vårsäsongen med två bra matcher - med början imorgon. Hemmamatch och lite större chans att gå ifrån med tre poäng, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

Precis som Trelleborgs FF är IF Brommapojkarna gamla nykomlingar i Allsvenskan. På sina fyra bortamatcher har de än inte tagit några poäng, men Patrick Winqvist tror det blir en hård fight imorgon

- Det är inte ett dåligt lag vi möter, ett lag vi måste tampas ordentligt med tror jag. De har överraskat i några matcher - precis som vi har och har tagit sina poäng.

När de förra året möttes i Superettan vann Trelleborgs FF hemma (3-1) och förlorade borta. Då var det Olof Mellberg som var huvudtränare för BP, nu är det Luis Pimenta. 

- Vi vann mot dem ifjol hemma, sen gjorde vi en helt okej insats borta men fick ett dåligt resultat.

Där är några små förändringar i truppen inför morgondagen. Assisterande tränaren/spelaren Magnus Andersson saknas bland annat.

- Mja, vi har det lite tunt med backar imorgon, Magnus Andersson är iväg på utbildning i Holland så han är inte tillgänglig. Men vi ska försöka att hitta ett sätt ändå. Annars är där inga större förändringar, Noah och Furkan kommer in i truppen.

- Det gäller att samla kraft här nu inför de två sista matcherna, sätta ihop några poäng. Vi vann hemma senast, vilket nog var viktig. Vi kunde mot Malmö FF - då kan vi imorgon mot IF Brommapojkarna.

Läs en längre intervju med Alexander Blomqvist här. 

Trelleborgs FF – IF Brommapojkarna har avspark imorgon torsdag klockan 19:00. Har du inte redan köpt din biljett så gör du det här.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Pettersson, Sebastian Ohlsson, Anton Tideman, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Felix Hörberg, Noah Christoffersson, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Furkan MotoriSkribent: Björn Sandberg
Publicerad: 23 maj, 2018
Kategori: A-lag