Äntligen är det dags för ännu ett allsvenskt Skånederby på Vångavallen! Vi ser fram emot en riktigt fotbollsfest och att vi tillsammans hejar fram vårt Trelleborgs FF!

Vi hälsar dig varmt välkommen på söndag den 13 maj med avspark klockan 17:30 då vi tar vi emot Malmö FF. Vi väntar oss mycket publik och vill därför uppmana alla att vara ute i god tid och, om möjligt, lämna bilen hemma. Om biljetter finns kvar på matchdagen säljs dessa enbart i kassorna vid huvudentrén.

Nedan följer information som är viktigt för att du ska få en bra upplevelse som möjligt på matchdagen.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 15.30. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken. Ingång är istället från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen.

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 15.30. För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen. Bortasupportrarnas bussar att stanna på Söderslättshallen och dessa kommer sedan slussas genom parken till bortaentrén.

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på matchen kommer besökare att visiteras vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Lämna bilen hemma
Vi har mycket begränsat med parkeringar och med tanke på det stora publiktrycket kommer det vara svårt att hitta parkering. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Om biljetter finns kvar på matchdagen säljs dessa enbart i kassorna vid huvudentrén. Vi rekommenderar att du köper biljett innan du kommer för att minimera köer. Detta gör ni enklast på http://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Nu laddar vi för en riktig fotbollsfest. Varmt välkommen till Vångavallen!Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 13 maj, 2018
Kategori: A-lag