Vi hälsar dig varmt välkommen till en söndag på Vångavallen på söndag den 6 maj då vi tar emot BK Häcken med avspark klockan 17.30. Entréerna öppnar en timme före avspark klockan 16.30. Efter söndagens match har vi öppet i huvudentrén så att du kan köpa biljetter till Skånederbyt som är nästa söndag.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 16.30. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken. Ingång är istället från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen.

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 16.30. För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen.

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på våra matcher genomför vi visitering av besökare vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Lämna bilen hemma
Vi har begränsat med parkeringar vid Vångavallen. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Vi rekommenderar att du köper biljett innan du kommer för att undvika eventuella köer vid biljettkassorna. Detta gör du enklast påhttp://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Varmt välkommen till Vångavallen!


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 4 maj, 2018
Kategori: A-lag