Vi hälsar dig varmt välkommen till en spännande fredagskväll på Vångavallen, den 13 april då vi tar emot Örebro SK med avspark klockan 19.00. Entréerna öppnar en timme före avspark klockan 18.00. Observera att du som hemmasupporter inte kan gå in via parken utan ska använda entréerna från Östervångsvägen.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 18.00. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken. Ingång är istället från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen.

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 18.00. För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen. 

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på våra matcher genomför vi visitering av besökare vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Lämna bilen hemma
Vi har begränsat med parkeringar vid Vångavallen. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Vi rekommenderar att du köper biljett innan du kommer för att undvika eventuella köer vid biljettkassorna. Detta gör du enklast på http://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Varmt välkommen till Vångavallen!


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 2018-04-12
Kategori: A-lag