Det är dags för allsvenskt möte mellan Trelleborgs FF och Malmö FF på Vångavallen och vi ser fram emot en riktig folkfest med fulla läktare. Såklart vill vi fylla Vångavallen med så mycket hemmapublik som möjligt och ger därför dig som årskortsinnehavare möjlighet att förköpa extra biljetter och dig som medlem förtur till biljetterna. Första tillfället att förköpa biljetter är direkt efter fredagens match mot Örebro!

Så här köper du dina förtursbiljetter

Biljetterna köper du i huvudentrén på Vångavallen vid något av nedanstående tillfällen. 

  • Efter matchen mot Örebro - fredag 13 april klockan 20.45-21.15
  • Måndag 16 april klockan 16-18
  • Tisdag 17 april klockan 16-18

Du som har årskort har som vanligt din plats på matchen men har möjlighet att köpa extra biljetter. Du som medlem kan köpa förtursbiljetter. Är du inte medlem eller har årskort men vill ändå ha förtur till biljetterna? Ingen fara! Du kan bli medlem på plats. Det kostar bara 200 kronor!

Observera att du kan köpa max 2 extra förtursbiljetter till hemmasektionerna per medlem eller årskortsinnehavare och biljetter köps i mån av plats. Du visar ditt årskort eller medlemskort i samband med köpet.

Har du inte fått ditt medlemskort men har betalt medlemsavgiften? Då finns du på lista i biljettkassan och du visar din legitimation för att köpa biljetter.

Förköpsmöjligheten gäller även dig som är medlem i True Blues mot uppvisande av medlemskort.

Vad kostar biljetterna?

Sittplats

· Vuxen: 300 kr

· Pensionär: 240 kr

· Ungdom (7-19 år) 120 kr

· Barn (0-6 år): 60 kr

Ståplats

· Vuxen: 240 kr

· Pensionär: 200 kr

· Ungdom (7-19 år) 80 kr

· True Blues medlem: 120

Ordinarie biljettsläpp

Ordinarie biljettsläpp sker på onsdag den 18 april kl 12.00. Enklast köper du då biljetter via http://trelleborgsff.ebiljett.nu


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 11 april, 2018
Kategori: A-lag