Vi vill rikta ett stort tack till alla entreprenörer, föreningsmedlemmar, samarbetspartners, ideella krafter, Visit Trelleborg, Citysamverkan, Vångavallens vaktmästare samt Trelleborgs kommun som hjälpt oss på vägen mot den allsvenska premiären. Era insatser har varit ovärderliga!


Redan vid det allsvenska avancemanget under hösten 2017 stod det klart att det krävdes stora insatser för att klara de krav som ställs för ett allsvenskt spel. Det har dels handlat om att få Vångavallen att motsvara de krav som ställs men också handlat om att få vår organisation på plats. In i det sista ställde vädret till det för oss vilket också krävde extra insatser.

- Att arbeta inom föreningslivet är speciellt. Det engagemang som entreprenörer, ideella krafter, våra medlemmar, partners, Trelleborgs kommun och vår egen organisation har visat på vägen mot Allsvenskan är otroligt. Det värmer i den långa vintern, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF.


På bilden ovan ser du några representanter från entreprenörer som varit med i Vångavallens resa mot Allsvenskan: Prenad, Jönssons Sydgräv, Trelleborgs kommun´, Trelleborgsställningar.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 3 april, 2018
Kategori: A-lag