Äntligen är det dags för Allsvensk premiärmatch på Vångavallen! Vi hälsar dig varmt välkommen på söndag den 1 april med avspark klockan 17:30 då vi tar vi emot IFK Göteborg. Vi väntar oss mycket publik och vill därför uppmana alla att vara ute i god tid och, om möjligt, lämna bilen hemma. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken utan ska använda entréerna från Östervångsvägen.

Nedan följer information som är viktigt för att du ska få en bra upplevelse som möjligt på matchdagen.

Entré för hemmasupportrar
Entréerna öppnar klockan 16.00. Observera att det för du som hemmasupporter inte kan gå in via parken. Ingång är istället från Östervångsvägen via den stora huvudingången eller den mindre i norra delen.

Entré för bortasupportrar
Entréerna öppnar klockan 16.00. För dig som är bortasupporter och har köpt ståplatsbiljett är det ingång från Östervångsparken. Du som köpt sittplatsbiljett går in via entréer från Östervångsvägen. Bortasupportrarnas bussar att stanna på Söderslättshallen och dessa kommer sedan slussas genom parken till bortaentrén.

Visitering
För att hålla en hög säkerhet på matchen kommer alla besökare att visiteras vid entrén. Har du en väska kommer du behöva öppna den och visa visitatorerna. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med paraplyer, vattenflaskor eller till exempel mat/dryck.

Vångavallen är bemannad med publikvärdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Lämna bilen hemma
Vi har mycket begränsat med parkeringar och med tanke på det stora publiktrycket kommer det vara svårt att hitta parkering. Lämna därför gärna bilen.

Biljetter
Vi rekommenderar att du köper biljett innan du kommer för att undvika eventuella köer vid biljettkassorna. Detta gör ni enklast på http://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Än en gång. Varmt välkommen till Vångavallen!


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 29 mars, 2018
Kategori: A-lag