Det är nu klart att tre spelare från Trelleborgs FF kommer att ingå i tre olika U21 landslag. Det är Dennis Hadzikadunic, Óttar Magnús Karlsson och Deniz Hümmet som tagits ut till Sveriges, Islands och Turkiets U21 landslag.

- Riktigt kul att våra killar är med och representerar tre olika länder. Det är roligt för spelarna och är en extra möjlighet för dem att utvecklas ytterligare i sina roller, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef för Trelleborgs FF.

För det svenska U21 landslaget väntar närmast Turkiet och Cypern på bortaplan och sedan ny bortaresa till Malta i juni innan laget i höst avslutar med hemmamatcher mot Ungern, Turkiet och Belgien.

Fler spelare uttagna
Utöver de tre U21 spelarna så har även Trelleborgs FF:s U19-spelare Samuel Fröjdh och Dardan Dakaj tagits ut för den svenska P18-truppen respektive U19-truppen för Kososvo.

- Det är otroligt glädjande att våra U19 spelare är med i de sammanhangen. Det visar att vår ungdomsverksamhet utvecklas och håller hög klass, säger Mattias Kronvall.Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 14 mars, 2018
Kategori: A-lag