Fotograf: Björn Sandberg

På fredagen spelar Trelleborgs FF träningsmatch borta mot IFK Norrköping, matchen spelas på Nya Parken i Norrköping - med avspark 17:00.

Varken Trelleborgs FF eller IFK Norrköping avancerade från Svenska cupens gruppspel, därför passar lagen på att träningsspela mot varandra istället.

- Matchen kommer vi att spela på Nya Parken, så det kommer inte bli problem med snö. Vi har fått indikationer på att det är under kontroll iallafall. Vi ville få till ett bra motstånd och hade en bra deal med Norrköping, säger Patrick Winqvist inför matchen.

- Det vi vill se imorgon är mer av de varorna vi sett de senaste gångerna. Vi kommer att testas ut ordentligt mot ett bra hemmalag, vi vill ge den erfarenheten till killarna. Sen kommer vi försöka få fler minuter på vissa spelare. Vi kan byta lite mer i vanliga träningsmatcher.

IFK Norrköping precis som Trelleborgs FF avancerade inte från Svenska cupens gruppspel. I Norrköpings grupp, nummer 6, var det ruskigt jämnt hela vägen. IFK Norrköping, Helsingborgs IF och Örebro SK hamnade alla tre på samma poäng - dock var det Örebro SK som gick vidare. I sista matchen spelade de oavgjort 1-1 mot Helsingborgs IF, samtidigt som Trelleborgs FF vann med 3-0 mot Åtvidabergs FF.

Matchen IFK Norrköping - Trelleborgs FF har avspark 17:00. Matchen ses såklart bäst live, men om du inte är i närheten av Norrköping på fredagen så kan du faktiskt se matchen ändå. Se här.

Morgondagens trupp är preliminär och kan komma att ändras, klart är dock att Robin Nilsson missar matchen, samt att Noah Christoffersson missar eftersom han stannar hemma och spelar med U-19.

Trupp:

Marko Johansson, Dennis Petersson, Anton Tideman, Albin Nilsson, Victor Nilsson, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Alexander Blomqvist, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Zoran Jovanovic, Freddie Brorsson, Mattias Håkansson, Felix Hörberg, Deniz Hümmet, Marcus Pode, Òttar Magnus Karlsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 8 mars, 2018
Kategori: A-lag