I november 2015 skrev Jacob Palander på ett tvåårskontrakt med Trelleborgs FF, då hade han redan spelat en hel säsong i det TFF-lag som vann division 1 södra.

Under torsdagen skrev den i maj 23 årige ytterbacken, som har sina fotbollsrötter i Dösjöbro, på för ytterligare två år i Trelleborgsklubben och nu med allsvenskt spel som mål.

De två åren i TFF-tröjan har blandats mellan längre perioder av spel från start med långvariga skadeperioder, men det finns en stark tro på honom inför 2018 som viktig kugge i det Winqvistska maskineriet.

Totalt sett spelade Jacob Palander 13 matcher i Superettan under fjoråret, samtliga från start.

TFF är mycket glada att kunna signa honom på nytt!

Även Johan Brannefalk är klar för TFF under 2018, då Johans kontrakt från förra året var ett ettårigt kontrakt med option på ytterligare ett år.

Eftersom ingendera av parterna sagt upp kontraktet fullföljs även optionsåret.

Johan Brannefalk gjorde förra året 19 matcher i Superettan, varav fyra från start.

TFF är mycket nöjda med att även den 20-årige mittfältaren nu ingår i A-truppen för 2018!

Däremot är det slutspelat i TFF-tröjan för trotjänaren Robin Jacobsson efter 129 A-matcher.

Öja-fostrade Robin kom till TFF från BW-90 under sommaren 2014 som en god offensivförstärkning, men omskolades istället till en stabil mittback.

Förra året hade den 27-årige försvararen dock svårare att ta en plats i startelvan och det blev bara 19 matcher i Superettan varav 11 från start.

Robin spelade för övrigt i TFF även åren 2008-11,

Vi tackar honom för hans insatser i TFF, allt från botten i division ett fram till det allsvenska avancemanget, och önskar all lycka till framöver!


Skribent: Peter Kronström
Publicerad: 28 december, 2017
Kategori: A-lag