Här har du den perfekta julklappen till dina nära och kära! Onsdagen den 13 december kl 10.00 släpper vi årskorten till den allsvenska säsongen på Vångavallen 2018! TFF är tillbaka i fotbollens finrum, och detta vill du inte missa!


Ni som har haft årskort under 2017 och som vi har mailadress till kommer få ett mail med instruktioner hur ni kan förlänga er plats över 2018. Ni som har haft årskort under 2017 men är osäkra ifall vi har eran mailadress eller andra kontaktuppgifter kan maila in till peter.kronstrom@tff.m.se och ange dessa. Då återkommer vi med ett mail med instruktioner hur ni kan förlänga ert årskort via webbshoppen. Vi kommer hålla er årskortsplats reserverad fram till 31 januari 2018 men vi ser gärna att ni som vill förlänga gör det så fort som möjligt.

Ni som inte haft årskort tidigare men som är intresserad att ha kommande säsong kan köpa ert årskort i vår webbshop från och med onsdag den 13 december kl 10.00. På följande länk finns webshopen http://trelleborgsff.ebiljett.nu/

Precis som vanligt erbjuder vi medlemmar i officiella supporterklubben True Blues förmånligare priser på årskort på hemmastå. För att ta del av rabatten krävs uppvisande av medlemskort för 2018 vid köp på kansliet, alternativt att man mailar peter.kronstrom@tff.m.se och anger sitt namn, så kontrollerar vi detta mot True Blues medlemsregister. Medlemskap i supporterklubben kostar endast 100:- och kan lösas på Rumeriet, eller på TFF:s kansli mot kontant betalning i samband med köp av årskort. Läs mer om medlemskap på www.trueblues.nu. 

De fysiska årskorten kommer distribueras ut i början av mars.

Lösbiljettsförsäljningen kommer vi inte att släppa nu utan det blir först när vårens matcher är spikade. Årskortsinnehavare och medlemmar har förtur till biljettköp till specifika matcher som t.ex. Skånederbyt, om man önskar fler biljetter.


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 12 december, 2017
Kategori: A-lag