Efter att ha tagit Trelleborgs FF tillbaka till Allsvenskan under 2017 så har både Kristian Haynes och Magnus Andersson bestämt sig för att avsluta sina spelarkarriärer. De kommer istället att få nya roller i föreningen och till sin hjälp får de en annan trotjänare, Jimmi Olsson, som brinner för att jobba med ungdomar.

Kristians roll blir som assisterande A-tränare, Sportchef för TFF-ungdom samt ansvarig för samhällsprojektet En kraft i samhället. Magnus roll blir som assisterande A-tränare, Fys-ansvarig för A-lag ner till P15 samt delat ansvar för Administration TFF-ungdom. Jimmi ansvarar för den andra delen av Administration TFF-ungdom, blir tränare för U19 samt fortsatt koordinator för TFF-lagen 10-14 år.

Samtliga tjänster som är 100%-iga innebär även nyckelroller i föreningen som ska stärka förutsättningarna för Trelleborgs FF att ge ungdomslagen 15-19 år en bättre utbildning. På sikt hoppas vi detta ska ge fler talanger till ett framtida A-lag.

Vi vill tacka Björn Falkland som under 2018 helt kommer att fokusera på TFF:s Damlag så att de kommer väl beredda till starten av division 2.

Jimmi och Magnus tar därmed över det arbete som Madeleine Badelt gjort på ungdomssidan under de senaste två åren. Madde i sin tur får en ny tjänst på Svenska Fotbollsförbundet i Stockholm vid årsskiftet och vi riktar ett stort tack till henne för allt arbete och engagemang på TFF och önskar henne lycka till!

Vi vill även tacka Kristian Haynes och Magnus Andersson som gjort fantastiska insatser för TFF på fotbollsplanen under många år! Kristian har under tre sejourer 2002-17 spelat 386-A-matcher och ligger därmed på en hedrande tiondeplats i Maratontabellen. Magnus som varit TFF trogen sen 2007 hamnar precis nedanför på en elfteplats med sina 379 A-matcher.

Vi kommer framöver även att publicera längre intervjuer med samtliga på vår hemsida.


Skribent: Peter Kronström
Publicerad: 1 december, 2017
Kategori: A-lag