Fotograf: Björn Sandberg

Det är nu det ska avgöras - vilket lag av Trelleborgs FF och Jönköping Södra IF som spelar i Allsvenskan 2018.
Efter 2-0 hemma på Vångavallen i onsdags har Trelleborgs FF fördel inför returen.

Match två av två har avspark klockan 14:45 på Stadsparksvallen i Jönköping.

Trelleborgs FF tränade på lördagsförmiddagen och åkte upp till Jönköping redan på eftermiddagen, för att få en så bra uppladdning som möjligt. Läget inför morgondagens avgörande är bra.

- Det känns bra, vi har gjort ett träningspass idag och sen gjorde vi ett pass här i veckan efter första matchen. Det har känts bra på passen, inga konstigheter, vi hittar inte på något nytt nu utan vi konserverar formen bara, säger Patrick Winqvist inför morgondagens kvalavgörande.

- Vi njuter av att vara där vi är, man märker av en stor glädje bland grabbarna. Det känns bra.

2-0 i första matchen för Trelleborgs FF efter mål av Zoran Jovanovic och Salif Camara-Jönsson. Offensivt skickliga TFF åker inte upp för att parkera bussen - utan vill avgöra kvalet på egen hand.

- Jag sa det efter förra matchen att det finns ingen anledning att åka upp till Jönköping och försvara ett resultat. Vi kommer inte att fega och vi vill på alla sätt och vis avgöra själva. Samtidigt måste vi acceptera att de kommer att trycka på rejält.

- Målsättningen för oss är absolut att göra mål på dem.

I truppen är där inga förändringar inför morgondagen förutom att Merlin Nuhanovic följer med upp som backup, bara ifall något skulle hända.

- Det är inga konstigheter i truppen, men vi har tagit med Merlin Nuhanovic som extra målvakt. Vi hoppas på riktigt mycket Trelleborgare på plats som hejar, är det någon gång man ska på bortamatch så är det imorgon.

Som sagt inga förändringar i truppen förutom att Merlin Nuhanovic följer med som en tredje målvakt.

Matchen har avspark 14:45 på Stadsparksvallen i Jönköping. Det är nu det avgörs, alla till Jönköping!

Kan du mot förmodan inte följa med upp till Jönköping och Stadsparksvallen så visas matchen på TV4.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Merlin Nuhanovic, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Alexander Blomqvist, Anton Tideman, Mattias Håkansson, Johan Brannefalk, Erik Andersson, Furkan Motori, Marcus Pode, Dino Islamovic, Albin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Robin Nilsson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Johannes Johansson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 18 november, 2017
Kategori: A-lag