Fotograf: Björn Sandberg

Närmare 4 000 biljetter är sålda i förväg till kvällens allsvenska kval mot Jönköpings Södra. Endast 30 sittplatser finns i skrivande stund kvar till försäljning, men det finns fortfarande gott om ståplatser. Vångavallen rymmer totalt 5 300 åskådare. Oavsett om du vill sitta eller stå så rekommenderar vi alla som skall på matchen att lösa biljett i förväg i vår webbshop för att göra insläppet så smidigt som möjligt.


Huvudentrén öppnar kl 16:30, medan entrén från Östervångsparken öppnar kl 17:00. Vi uppmanar alla att komma i så god tid som möjligt då det kommer bli mycket folk på matchen. 

Som vanligt säljs Halva Potten-lotten av våra ungdomsspelare på Vångavallens område. Priset är 20 kr. Idag har vi 2 000 kr i potten redan vid start. Programbladen är ikväll gratis, men de är dock i mindre format än vanligt.

Många gamla TFF:are har aviserat att de kommer att vara på plats på Vångavallen ikväll för att stötta laget, som exempelvis Fredrik Jensen, Tom Prahl, Ola Severin, Lars Blixt, Magnus Arvidsson, Benny Mårtensson, Fredrik Sandell, och många många fler. 

True Blues kommer att anordna ett tifo på hela den Norra läktaren i samband med inmarsch. Det är därför viktigt att alla som befinner sig på läktaren följer angivna instruktioner, för att spelarna skall få en vacker entré ut på planen. 

På söndag spelas returen i Jönköping. Efter kvällens slutsignal kommer representanter från True Blues att finnas innanför entréerna för att ta emot anmälningar till sina bussar. Priset är 200 kr t/r och anmälan är bindande. Det går som vanligt också bra att anmäla sig på resor@trueblues.nu och på Rumeriet mot betalning.

Vi ses på Sveriges sydligaste fotbollsarena ikväll!

Fram för framgång! 


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 15 november, 2017
Kategori: A-lag