Fotograf: Björn Sandberg

Ännu är det osäkert vilket lag TFF får möta i det allsvenska kvalet om två veckor. Däremot står det nu klart vilka dagar matcherna kommer att avgöras.

Hemmamatchen på Vångavallen går av stapeln onsdagen den 15/11 kl 18:00. Mötet, som är det första av två kvalmatcher, var av Svenska Fotbollförbundet först planerat att äga rum torsdagen den 16/11. Eftersom Trelleborgsgalan äger rum samma kväll hade vi önskemål om att flytta matchen för att undvika en kollision mellan två arrangemang i staden. Vi är tacksamma för att önskemålet gick igenom.

”Efter Trelleborgs FF lämnat in en förfrågan till SvFF om att flytta matchen till den 15 november fick C More, Jönköpings Södra IF, GIF Sundsvall och SEF uttala sig om önskemålet. Alla parter gav klartecken och därför ser SvFF ingen anledning att inte godkänna Trelleborgs FF:s önskan”, skriver Svenska Fotbollförbundet på sin webbplats.

Bortamatchen kommer äga rum söndagen den 19/11 med avspark kl 14:45. Spelplatsen blir antingen Stadsparksvallen i Jönköping eller Norrporten Arena i Sundsvall. Jönköpings Södra och GIF Sundsvall strider in i det sista om att klara sig kvar i högsta serien. Vilket av lagen som ställs mot TFF vet vi på söndag.

Biljetterna till hemmamatchen på Vångavallen släpps under nästa vecka. Vi återkommer med mer information kring detta snarast.


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 1 november, 2017
Kategori: A-lag