Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen gästar Trelleborgs FF nybyggda Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg. Matchen mot Falkenbergs FF har avspark klockan 17:00 och är början på en häftig samt spännande slutspurt i Superettan.

Matchen, som är omgång 27 av 30, är den första efter ett kortare landslagsuppehåll. Ett uppehåll som gett kraft inför de sista matcherna.

- Det känns rätt bra, vi fick ett lägligt uppehåll tycker jag. Ett uppehåll som gett oss tillfälle att hitta kraft inför de sista omgångarna. Det ser taggat ut och vi är sugna på slutspurten, säger Patrick Winqvist.

- Imorgon möter vi ett bra Falkenbergs FF, men samtidigt är vi bra också - vilket vi också ska visa. Grabbarna ser oerhört taggade ut inför slutspurten. Vi gör allt vi kan för att förlänga säsongen med två ytterligare matcher.

Trelleborgs FF ligger trea i Superettan och därmed också på kvalplatsen mot Allsvenskan. Helsingborgs IF som ligger fyra har fem poäng mindre, Falkenbergs FF och Östers IF ligger sex poäng bakom. 

- Skulle vi slå Falkenberg så är väl de borta från den striden, vilket på så sätt är en liten nyckelmatch. Vi går alltid för seger i alla matcher vi spelar, men oavgjort är inte katastrof, men det är seger vi siktar på och går för.

- Robin Nilsson är avstängd efter gula kort imorgon, vi kommer att fylla på med några juniorer. Exakt vem som följer med får vi se senare, då de spelar idag.

Läs gärna intervju med Magnus Andersson här om morgondagens möte.

Matchen har avspark klockan 17:00, True Blues anordnar resa dit och det finns någon plats kvar i bussen. Läs mer här om hur du kan åka med.

Annars visas matchen på cmore.se.

Trupp:

Fredrik Persson, Marko Johansson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Johannes Johansson, Zoran Jovanovic, Furkan Motori, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 14 oktober, 2017
Kategori: A-lag