Fotograf: Björn Sandberg

På måndagen går Trelleborgs FF in i omgång 26 av 30 i Superettan. Man gör det genom att ta emot Varbergs BoIS FC hemma på Vångavallen, avspark 19:00.

Efter förlusten senast i Superettan borta mot Örgryte IS, så vill Trelleborgs FF studsa tillbaka direkt imorgon, men det kommer bli en tuff match mot ett bra Varberg.

- Det kommer bli en tuff match mot ett bra motstånd. Men vi kommer närmare seger för varje gång vi möter dem. De har nog respekt för oss ändå trots att vi inte vunnit mot dem. Vi vill studsa tillbaka direkt från en ganska så slätstruken match senast uppe i Göteborg, säger Patrick Winqvist inför morgondagens drabbning i Superettan.

Senast lagen möttes var på Påskbergsvallen i somras, då slutade matchen 0-0. Det brukar också bli målsnålt när lagen möts.
Förra året slutade matchen på Påskbergsvallen även den 0-0 och mötet på Vångavallen slutade med Varberg-seger, 0-1.

Trelleborgs FF är urstarka hemma på Vångavallen, samtidigt är Varbergs BoIS FC det enda lag som inte vunnit på bortaplan i år. Men, det är inget man ska stirra för mycket på.

- Nä, så är det såklart, det är ett bra lag och har mycket bra. Men vi får nog räkna med att ta ansvar för spelet imorgon, Varberg kommer nog inte bjuda på särskilt mycket. Vi ska göra vårt.

- Tyvärr kan inte Furkan Motori vara med imorgon heller, Jacob Palander och Albin Nilsson missar också matchen. Vi kanske fyller på med någon junior imorgon, men det är inte klart än. Vi får klara oss på fjorton utespelare och två målvakter.

Lyssna på intervjuer med både Robin Nilsson här och Zoran Jovanovic här om läget inför matchen.

Matchen Trelleborgs FF - Varbergs BoIS FC har avspark 19:00 i VÅR hemmaborg - Vångavallen.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Johannes Johansson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 1 oktober, 2017
Kategori: A-lag