Fotograf: Björn Sandberg

Äntligen dags för match igen och åter står det viktiga poäng på spel i Superettan.

Imorgon avslutas omgång 25 av Superettan med att Trelleborgs FF gästar Örgryte IS på Gamla Ullevi i Göteborg.
En match som har avspark 19:00.

Trelleborgs FF ligger trea i Superettan, man kommer också ligga trea när omgången är slut. Men efter resultat som gått TFFs väg kan man båda dra ifrån lagen under och knapra in på lagen ovanför vid vinst.
Dalkurd FF förlorade borta mot Varbergs BoIS FC och Helsingborgs IF - Falkenbergs FF slutade oavgjort.

- Såklart bra resultat för oss, men man ska inte bry sig för mycket om andras resultat, mer om sig själv. Men vi får liksom en dubbel möjlighet imorgon, där vi både kan knapra in på topplagen, samtidigt som vi kan dra ifrån de andra under oss, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Nu har vi lite mer fokus på att knapra in, det har automatiskt blivit så. Flyttat siktet litegrann, vi ska känna när serien är slut att vi verkligen gjort vårt yttersta för att komma så högt upp som möjligt - så länge som möjligheten finns.

Örgryte IS som är motståndare imorgon är faktiskt ett av seriens bättre hemmalag och man har tagit 23 av sina 30 inspelade poäng på Gamla Ullevi. Samtidigt gjort 17 av sina 24 mål där.

Senaste gången lagen möttes på Gamla Ullevi förlorade Trelleborgs FF, 0-3. Men senast lagen möttes var i våras, då vann Söderslätts Stolthet med hela 6-0.

- Örgryte IS är ett genuint bra hemmalag, men är mer beskedliga om man ser det match för match. De har blivit ett omställningslag allt eftersom, vi måste akta oss för att inte tappa bollen i dumma lägen. Vi måste göra mål mot dem borta, göra en bra insats på Gamla Ullevi.

- Inga större förändringar i truppen annars, utan Zoran Jovanovic är avstängd, Johan Brannefalk som varit avstängd kommer tillbaka. Furkan Motori har varit sjuk, men vi hoppas att han ska kunna vara med imorgon.

Örgryte IS - Trelleborgs FF har avspark klockan 19:00 på Gamla Ullevi.

Kan du inte vara på plats så går matchen på TV4Sport eller cmore.se.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Magnus Andersson, Anton Tideman, Robin Jacobsson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Johannes Johansson, Johan Brannefalk, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Jacob Palander, Furkan Motori, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 25 september, 2017
Kategori: A-lag