Fotograf: Björn Sandberg

Superettan rullar vidare och Trelleborgs FF möter på måndagskvällen Östers IF på bortaplan. Matchen på Myresjöhus Arena har avspark 19:00.

- Med tanke på resultaten i helgen så är det en jätteviktig match. Det skickas inbjudningskort från alla håll just nu, säger Patrick Winqvist inför matchen.

- Men nummer ett är vårt eget, vi måste vara bra. Östers IF har gjort mål i alla sina matcher i årets Superetta och det är riktigt bra gjort. Det är ett starkt omställningslag, så det måste vi se upp med.

På måndagen går Trelleborgs FF in i omgång 24 av 30 i Superettan. En omgång som startade redan i lördags. På söndagen, förlorade IF Brommapojkarna mot Norrby IF och Falkenberg spelade bara oavgjort hemma mot Örgryte IS. Resultat som är som inbjudningskort för Trelleborgs FF i kampen i toppen av tabellen.

Trelleborgs FF kommer från en 2-0-seger mot GAIS. GAIS-matchen var för övrigt andra matchen i rad som laget höll nollan i och att hålla tätt, det blir viktigt i morgondagens match mot Östers IF.

- Vi har gjort några bra spelmål på senaste och fått bygga vårt spel. Östers IF är något ojämna, men man får inte glömma bort att de fortfarande är nykomlingar. De är så bra att det glöms bort ibland. Håller vi tätt där bak som vi gjort de senaste matcherna så finns där säkert någon där framme som kan peta in en boll eller två.

Till matchen mot Östers IF imorgon är där egentligen bara en ändring i truppen om man jämför med senaste matchen mot GAIS.
Johan Brannefalk är avstängd, in kommer istället Jacob Palander. Jacob som varit skadad en tid är tillbaka i truppen.

Matchen har avspark 19:00, om du inte kan vara på plats så sänds den på cmore.se och TV4 Sport.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Magnus Andersson, Anton Tideman, Robin Jacobsson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Johannes Johansson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Jacob Palander, Furkan Motori, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 17 september, 2017
Kategori: A-lag