Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF är heltaggat inför slutspurten av Superettan!

På måndagskvällen tar man emot GAIS från Göteborg hemma på vackra Vångavallen. Matchen som har avspark 19:00 är omgång 23 av 30.

- Nu kan man säga äntligen dags för match igen och verkligen mena det. Det har varit tufft schema här ett tag, vi behövde verkligen komma tillbaka till de vanliga veckorna, säger Patrick Winqvist.

Efter vinsten senast mot Syrianska FC så har Trelleborgs FF haft ungefär en veckas spelledigt. En vecka som har gjort gott för TFF-truppen.

- Vi har haft en bra vecka, med bra träningar och lite ledigt för truppen. Vi har laddat upp rejält och det känns heltaggat inför hösten här nu. Det är också första gången som vi presenterar en trupp med bara - A-lagsspelare och det känns jättebra. Vi har 18 man i truppen som till hör A-laget, dessutom är Jacob Palander i träning igen och närmar sig.

- Några gånger har vi varit nere på 12 friska innan match. Men med full styrka ökar kvaliteten på träningarna, det ökar konkurrensen, man har fler valmöjligheter.

Det är ett snarlikt läge inför morgondagens match mot GAIS som det inför matchen mot Gefle IF för någon vecka sedan.
Mot Gefle IF var det en snöplig förlust hemma, mot GAIS om än en ännu snöpligare förlust borta. Precis som i matchen mot Gefle IF så jagar Trelleborgs FF - revansch.

- Så är det, vi vill ha revansch, men vi ska inte koncentrera oss för mycket på hur de spelar - utan mer på hur vi spelar. Vi fick en gruvlig förlust på bortaplan, riktigt snöplig, som var ett självmål egentligen. De har avgjort några matcher på fasta situationer och framförallt hörnor. Så en nyckel i morgondagens match är att hålla tätt på fasta, sen ska vi komma ihåg att de har utvecklats som lag och fått in en del förstärkningar under säsongen. Blivit ett mer spelande lag.

- Men först och främst ska vi hantera vårt och vi är bra, det blir spännande.

Urstarka Trelleborgs FF jagar en revansch mot GAIS och jagar tre nya poäng. Kom till Vångavallen och hjälp våra blåa pågar.

För första gången så har Trelleborgs FF en full trupp, med endast A-lagsspelare. Förändringen mot senaste matchen är att Anton Tideman som var avstängd är tillbaka.

Jacob Palander saknas från truppen dock, men är tillbaka i träning och blir att räkna med framöver.

Matchen Trelleborgs FF - GAIS har avspark klockan 19:00 på Vångavallen i Trelleborg. Denna matchen vill du inte missa!

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Magnus Andersson, Anton Tideman, Robin Jacobsson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Johannes Johansson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Robin Nilsson, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 10 september, 2017
Kategori: A-lag