Imorgon är det äntligen dags för årets match på Vångavallen! Ett laddat Skånederby med Trelleborg och Helsingborg på varsin planhalva sätter färg på Sveriges sydligaste fotbollsarena. 3 100 personer har redan säkrat sin plats till matchen. Färre än 50 sittplatser finns kvar till försäljning, bortsett från sektionerna M och halva L på norra läktaren som är avsedda för HIF-supportrar. En hel del ståplatser finns fortfarande kvar, men vi räknar med att även dessa kommer att gå åt. Vångavallen rymmer 5 500, varav 1 500 är ståplatser för bortafans. 


Har du inte redan köpt din biljett till matchen så gör det snarast i vår webbshop

Vi vill uppmana alla att vara på plats på Vångavallen i väldigt god tid före avspark. Det kommer vara mycket folk på och runt arenan, så det är viktigt att vara i god tid för att allting skall fungera smidigt. I vanlig ordning sker inmarsch fem minuter före avspark till tonerna av Danne Stråheds Blå som stål. Kvarten före avspark kommer intervjuer att genomföras med de båda lagens tränare på innerplan. 

Passa på att avnjuta våra populära grillspett, hamburgare och korvar i någon av våra kiosker. Till den här matchen kommer även folköl att finnas till försäljning.

Glöm inte att köpa Halva Potten-lotten av våra ungdomsspelare vid insläppen eller på andra ställen på arenan, med chans till storvinst! Till den här matchen finns 3 000 kr extra i potten från start, och dessutom en del andra vinster såsom cykel, presentkort och årskort till säsongen 2018. 

Missa inte heller att köpa vårt exklusiva programblad vid insläppen, där du är med i utlottningen av signerade matchbollar. 

Vi ses på Sveriges sydligaste fotbollsarena! 


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 28 augusti, 2017
Kategori: A-lag