Fotograf: Björn Sandberg

Superettan fortsätter för Trelleborgs FFs del på måndagskvällen då man gästar Gefle IF i Gävle. Matchen som har avspark 19:00 spelas på Gavlevallen. Matchen sänds på cmore.se.

Laget åker upp under måndagen, först med flyg till Bromma och sedan med buss till Gävle.

Tidigare i år när Gefle IF gästade Vångavallen vann de med matchens enda mål. Trelleborgs FF har stor revansch att utkräva mot laget som inför omgång 20 ligger på jumboplatsen. Men nu är det en helt annan match som ska spelas.

- Vi förlorade hemma och har en oerhörd revanschlusta mot dem. Vi är inne i en stark period här nu och vet vad vi vill, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Vi har all respekt mot Gefle IF, som har blivit bättre sedan de bytte tränare. Samtidigt har de tagit 11 poäng sedan de bytte, de hade tagit 8 poäng innan det. Det är inte skräckinjagande. Vi har vunnit där uppe i år, så vi vet att vi kan. Men detta är en helt annan match.

Trelleborgs FF är inne i en stark period ja, faktiskt är det så att efter sommaruppehållet har man vunnit fyra av de fem spelade matcherna.

Trelleborgs FF slog Gefle IF tidigt i vintras på Gavlevallen, då i Svenska Cupen.

Det är annars en fullspäckad åttadagars-period som Trelleborgs FF går in i, där man möter Gefle IF på måndagen, Assyriska IF i Norrköping på torsdagen och sen nästa tisdag skånederby hemma mot Helsingborgs IF.

Marcus Pode som var sjuk senast är åter i truppen. Förutom det är där någon tveksamhet, bland annat Salif Camara-Jönsson som gick av senast med ömmande hälar.

Matchen Gefle IF - Trelleborgs FF har avspark klockan 19:00 på Gavlevallen i Gävle. Matchen visas på cmore.se.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Anton Tideman, Johannes Johansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Kristian Haynes, Robin Nilsson, Zoran Jovanovic, Marcus Pode, Mattias Håkansson, Salif Camara-Jönsson, Dino Islamovic, Rasmus Fridolf, Haris Brkic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 20 augusti, 2017
Kategori: A-lag