Tisdagen den 29/8 är det dags för årets match på Vångavallen i Trelleborg. Helsingborgs IF kommer på besök i ett hett Skånederby där viktiga poäng står på spel i kampen om en allsvensk kvalplats. Nu skall vi visa vem som är bäst i Skåne!

Vi räknar med ett mer eller mindre fullsatt Vångavallen denna kväll. Arenans nuvarande kapacitet uppgår till cirka 5 500 platser, varav 1 500 är ståplatser till bortalag. I skrivande stund har totalt sett över 2 000 biljetter sålts till matchen. Framför allt sittplatsbiljetterna börjar ta slut.

Vill du vara garanterad en plats på Vångavallen denna afton så uppmanar vi dig att köpa biljett i förväg, vilket enklast görs i vår biljettshop på webben, men det kan även göras på vårt kansli under dagtid. Utan förköpsbiljett riskerar du att bli utan plats!

Sprid budskapet till dina släktingar, vänner, arbetskollegor och grannar – alla skall till Vångavallen den 29/8. Tillsammans fyller vi vallen och ger spelarna ett kanonstöd i kampen om tre viktiga poäng!

Medlemmar i True Blues erhåller som vanligt ståplatsbiljett för blott 100:-. Till denna match är det dock bara möjligt att förköpa dessa på kansliet mot uppvisande av medlemskort i supporterföreningen.

HIF-supportrar uppmanas att köpa biljetter på Bortastå eller i kategorin Sittplats Helsingborgssupporter.

Hjälp oss att sprida budskapet genom att gå med i Facebook-evenemanget och bjud in dina vänner här.

Köp din matchbiljett här


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 16 augusti, 2017
Kategori: A-lag