Fotograf: Björn Sandberg

Omgång 18 av Superettan för Trelleborgs FFs del spelas imorgon torsdag på Vångavallen i Trelleborg.
19:00 möter Trelleborgs FF klassiska Degerfors IF på Sveriges sydligaste arena.

När lagen möttes tidigare i somras, ja då vann Trelleborgs FF med 3-2.

- De vill säkerligen ha revansch mot oss, och vill nog vara bättre än senast vi möttes, säger Patrick Winqvist inför torsdagens batalj på Vångavallen i Trelleborg.

- Degerfors IF är ett spelande lag, de vill spela sig ur alla situationer och de är bra. De har tydliga idéer i sitt sätt att spela och de har några styrkor som är att beakta.

Senast lagen spelade var så sent som 22 juli och då på Stora Valla. Trelleborgs FF stod då för en helt magisk vändning efter att man legat under i paus med 2-0.
Marcus Pode, Salif Camara-Jönsson och Mattias Håkansson såg då till att matchen slutade 3-2 till Trelleborgs FF.
Alla tre finns med i truppen inför morgondagens match.

- Där är lite psykologi inblandat i det hela. De har viss respekt för våra spelare. Efter att vi möttes i Degerfors sa de att, de trodde att Trelleborgs FF skulle vara ett av lagen som låg uppe i toppen och slogs när säsongen börjar gå mot sitt slut.

Jämfört med senaste matchen borta mot IF Brommapojkarna är där inga större förändringar i truppen. Truppen kommer fyllas på med någon eller några juniorspelare.

- Vi har inga större förändringar i truppen jämfört med matchen mot IF Brommapojkarna. Men imorgon fyller vi upp med någon juniorspelare, exakt vem får vi se imorgon.

Läs gärna intervju med TFFs Albin Nilsson här inför morgondagens match.

Matchen Trelleborgs FF - Degerfors IF har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg. Ta med en vän, arbetskollega eller familjemedlem och gör torsdagskvällen till en häftig fotbollsfest.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Anton Tideman, Johannes Johansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Kristian Haynes, Robin Nilsson, Zoran Jovanovic, Marcus Pode, Mattias Håkansson, Salif Camara-Jönsson, Dino Islamovic.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 9 augusti, 2017
Kategori: A-lag