Volkswagen är ett av flera företag som sponsrar Trelleborgs FF. Utöver Volkswagens stöd över hela fotbollssverige till klubbarna i allsvenskan och superettan är även Volkswagens lokala kontor i Trelleborg särskild sponsor till Trelleborgsklubben.

- Vi har lagt mycket tid och engagemang i TFF, säger Thomas Lindbro på Volkswagen i Trelleborg. Vi försöker synas uppe på matcherna med våra bilar och vi har även erbjudande för medlemmar i TFF när man köper eller leasar en personbil, att 1 000 kr per bil tillfaller klubben. Det har varit ganska bra, vi tycker att det är trevligt. Vi syns på arenan och på många ställen med vår logga.

I år har nästan 30 kunder valt att stödja TFF i samband med att de har köpt eller leasat sin bil hos Volkswagen i Trelleborg. Företagets säljare arbetar aktivt med att sälja in erbjudandet, vilket resulterar i ett viktigt ekonomiskt stöd till TFF.

- Vi har jobbat med det. Jobbar man med det så funkar det, gör man inget så händer inget. Vi har roll-ups i butiken så att erbjudandet syns och sen ligger det på våra bilar som rullar ute.

Varför har ni valt att samarbeta med TFF?

- Vi tycker att det går till en bra grej, en lokal grej. Idrott skapar så mycket bra, både för ungdomar och för andra, och den vägen vill vi gärna förknippas med.

Vad säger du om TFF:s säsong i år?

- Det är väl ömsom vin, ömsom vatten. Det har gått ganska okej, någon har de bommat, men de har gjort vad de har kunnat. Vissa matcher har varit fantastiskt roliga att kolla på.

Du finner Volkswagen i Trelleborg på Tommarpsvägen 40.


Skribent: Jacob Cronhag
Publicerad: 19 juli, 2017
Kategori: A-lag