Norlla Amiri anslöt till Trelleborgs FF från Lunds BK på ett treårskontrakt inför säsongen i division ett södra 2015. Mittfältaren var med sina offensiva kvaliteter en viktig spelare när TFF avancerade till superettan, men speltiden har blivit alltmer knapp i näst högsta serien. I år har 25-åringen stått för noll framträdanden i serien vilket har lett till att TFF tillsammans med Norlla Amiri har tittat på andra alternativ för att han skall få speltid. Nu står det klart att den afghanske landslagsmannen lånas ut till FC Rosengård under resterande månader av sin kontraktstid. Avtalet mellan Amiri och TFF kommer inte att förlängas när det löper ut efter säsongen. 


Norlla Amiris låneavtal med FC Rosengård börjar gälla den 1/8 i samband med att division ett-laget inleder sin höstsäsong. Amiri är således tillgänglig för spel med TFF månaden ut. Därefter önskar vi Norlla Amiri stor lycka under resten av säsongen och med framtida utmaningar, och vi vill även rikta stor tacksamhet för hans insatser i TFF sedan ankomsten från LBK 2015.

Vi tittar för närvarande inte på att förstärka truppen externt, däremot är vi medvetna om att flera spelare i den egna leden knackar på dörren till A-laget. 


Angående Dino Islamovics vara eller icke vara i TFF under höstsäsongen så förs en dialog mellan båda parter om framtiden. Islamovic tecknade i februari ett kontrakt med Trelleborgs FF till den 30/7 med option på förlängning säsongen ut. 


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 17 juli, 2017
Kategori: A-lag