Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon spelar Trelleborgs FF sista matchen på vårsäsongen hemma mot serieledande IF Brommapojkarna. Matchen har avspark klockan 19:00 på vackra Vångavallen i Trelleborg.

Efter matchen väntar några veckors uppehåll och lite semester. Det är viktigt att avsluta på ett bra sätt och Trelleborgs FF går för seger.

- Vi kör sista inför sommaruppehållet. Det är viktigt att avsluta vårsäsongen på ett bra sätt och få med oss en bra känsla in i uppehållet, helst i form av seger. Vi får absolut inte ha en match utan mål framåt, säger Patrick Winqvist inför morgondagens drabbning mot IF Brommapojkarna.

- Vi har gjort vad vi kan för att förberedda oss och det är en viktig match. Det är klart att BP har varit bra hittills, men de är beskedliga på naturgräs och är mer vana vid konstgräs. De är hanterbara. Men det gäller att göra jobbet hela vägen, försöka störa dem så mycket som möjligt och vara aggressiva.

IF Brommapojkarna leder Superettan ganska stort och har inte mindre än åtta poäng ner till serietvåan som är Dalkurd FF.
Gästande IF Brommapojkarna har bara förlorat en match på vårsäsongen, det var borta mot Falkenbergs FF i mitten på maj månad. Annars har Olof Mellbergs gäng gått som tåget. I senaste matchen vann man hemma mot GAIS från Göteborg.

I senaste matchen för Trelleborgs FF förlorade man surt mot tabelljumbon Gefle IF. En match med mycket missade chanser för Trelleborgs FF. I
Förhoppningsvis sitter chanserna imorgon och vi får en härlig fotbollskväll tillsammans på Vångavallen.

- Vi har en väldigt stark trupp. Det gäller att ta chansen när man får den. Det är press på de som har startat och inte fått till det. Vi har spelat bra ändå, vi måsta fortsätta tro på det vi gör, me samtidigt måste vi skruva på lite saker.

Där är egentligen bara en förändring i ltruppen inför morgondagens match. Kristian Haynes som var avstängd senast för gula kort är åter i truppen.
Kristian Haynes byter plats med Norlla Amiri.

Matchen har avspark klockan 19:00.

Tänk på att du som har årskort kan få två fribiljetter till matchen. Läs mer här.

Lyssna på intervju med Alexander Blomqvist inför matchen här.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Johannes Johansson, Erik Andersson, Robin Nilsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Mattias Håkansson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Salif Camara-Jönsson, Dino Islamovic, Filip Andersson, Kristian Haynes


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 25 juni, 2017
Kategori: A-lag