Enkronasmatchen mot Gefle IF på måndag närmar sig med stormsteg, där vi hoppas på ett välbefolkat Vångavallen! För varje åskådare betalar våra sponsorer en krona till föreningen. Ju fler vi är i publiken, desto mer pengar tjänar föreningen. Ta med alla ni känner till gratis superettanfotboll på Sveriges sydligaste fotbollsarena!


Enligt avtal med Transticket måste varje besökare skanna sin biljett eller årskort vid insläppet även om det är fritt inträde. Du kan skriva ut din biljett fritt i vår webbshop, vi kommer även att dela ut biljetter vid insläppen och ytterligare en möjlighet är att ta del av QR-koden här som kan skannas direkt från din smarta telefon. 

Vi kommer ha mycket aktiviteter på ytan bakom den västra kortsidan. I vanlig ordning kommer kiosk och grill finnas på platsen, men till denna match kommer även en hoppborg finnas där och Trelleborgs Brandkår kommer vara närvaranda. Inte minst kommer TFF-legenden Benny Mårtensson vara på plats. Kom dit och snacka fotboll och utmana Benny i straffsparkar!

Vinstpotten till Halva Potten kommer att höjas till denna match. Utöver vinstsumman i kontanter kommer även en iPhone 7, en flygresa, cykel och fotbollsskor finnas i potten.

För att kompensera våra årskortsinnehavare för att vi nu bjuder publiken på entrén vill vi ger er möjlighet att få två extra biljetter till matchen mot Brommapojkarna den 26 juni. Hör då av er till hasse.mattisson@tff.m.se alternativt besök kansliet för att hämta dem.

Hjälp oss att sprida budskapet till alla ni känner!

Gå med i, dela och bjud in till Facebook-evenemanget här.

Ta del av matchannonsen här och sprid den i dina sociala medier.

Nu hjälps vi åt att göra den 19 juni till dagen då publiktrenden vänder på Vångavallen!


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 16 juni, 2017
Kategori: A-lag