Vi tycker att det finns bättre potential i vår publiksiffra än vad vi hittills i år uppnått. Ett snitt på drygt 1.300 åskådare efter fem spelade hemmamatcher är vi inte nöjda med, utan vi hoppas att ni som samarbetspartner till TFF eller som företagare i Trelleborg vill vara med och ändra detta och bidra till mer publik. Därför har vi vikt matchen TFF-Gefle IF den 19 juni till att vara en Enkronasmatch. Det innebär att publiken har fri entré, tack vare Er som stödjer TFF med 1 kr per åskådare. Det finns tre sätt att bidra:

1. Ni är med och stöttar på den verkliga publiksiffran. Kommer det t ex 1.725 åskådare är det också 1.725 kr ni betalar. Blir det fullsatt betalar ni 5.530 kr då maxkapaciteten på Vångavallen är just detta antal åskådare.

2. Ni gissar publiksiffran och stöttar med motsvarande belopp. Gissar ni att det kommer 3.875 åskådare så blir det 3.875 kr även om det kommer 5.530 åskådare. Skulle det bara komma 1.725 åskådare blir det 1.725 kr.

3. Ni kan även bortse från publiksiffran och redan från början teckna er för en fast summa. Då stödjer ni med 2.990 kr.

Vi vill gärna att ni oavsett alternativ ändå gissar publiksiffran och är med i vår utlottning av fina priser. T ex 2 st årskort på Vångavallen, skylt 3x1 m på Vångavallen resten av säsongen, 5 st VIP -biljetter till TFF-HIF 29 augusti, signerad matchtröja, annons kvartssida i Skånska Dagbladet eller lån av konferenslokal på Hotell Dannegården. De som kommer närmst rätt publiksiffra vinner.

Vi kommer gå ut till skolor och föreningar i- och runt kommunen för att bjuda in så många som möjligt till matchen. Får de en bra upplevelse ser vi dem förhoppningsvis vid fler matcher under säsongen. Förutom matchen kommer vi även att ha extra aktiviteter såsom hoppborg, straffskjutning samt Trelleborgs Brandkår på plats. Vi kommer också att utöka vinstplanen på Halva Potten-lotteriet till den här matchen. Första pris är som vanligt halva införsäljningen i kontanter till en vinnare. Därefter har vi attraktiva priser från våra samarbetspartners. T ex kan du vinna en Iphone 7 från Tillmobil, ett par Nike Hypervenom fotbollsskor (värstingmodell för 3.000 kr!), en resa för 2 personer t/r Malmö-Bromma med BRA Aviation, cykel från Fribergs Cykel mm…

Är ni med på att göra den 19 juni till dagen då publiktrenden vänder på Vångavallen? Nu har ert företag möjlighet att göra skillnad genom att vara avsändare till den här matchen. Överskottet från matchen kommer oavkortat gå till att fortsätta utveckla vårt sociala arbete inom TFF - En Kraft i Samhället där vår lagkapten Kristian Haynes gör en stor insats bl a ute i skolorna.

Maila hasse.mattisson@tff.m.se och meddela ifall ditt företag är med. Vi kör på alt X och gissar att det kommer XXXX åskådare till matchen”.

Vi ses på Vångavallen!


Skribent: Hasse Mattisson
Publicerad: 13 juni, 2017
Kategori: A-lag