Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF spelade oavgjort 0-0 mot Varbergs BoIS FC på lördagskvällen. Det är tredje matchen i rad som Trelleborgs FF inte kunnat göra mål på Varberg.

Senast lagen möttes på Påskbergsvallen slutade det också - 0-0. Trelleborgs FF hoppades på tre poäng på lördagskvällen - men fick bara en.

- Det är alltid två förlorade poäng när man spelar oavgjort, säger Patrick Winqvist efter matchen.

- Vi tog en poäng i det långa loppet, men idag känns det bara som två förlorade poäng. Det ser väl ut som det gjorde mot GAIS, där vi dominerar men inte kan få dit bollen. En poäng är ju såklart bättre än ingen - men just nu är det en klen tröst.

Trelleborgs FF dominerade matchen, kanske mest i första halvlek. Man skapade också bäst chanser men antingen gick bollen över eller utanför målramen.

I första halvlek hade Marcus Pode bästa läget, men bollen gick över. I andra halvlek var det Dino Islamovic, men från nära håll lyckades han skjuta utanför.

- Vi ansträngde oss vad vi kunde idag. Samtidigt måste vi kritisera oss själva, vi måste upp i tempo och högra bolltempo. Det tar för lång tid och för dålig kvalitet på passningarna, vilket gör att de hinner komma rätt och försvara sig.

Varbergs BoIS FC var inte ofarliga utan hade två riktigt bra lägen precis i början av andra halvlek. Men matchen den slutade 0-0. Det är andra matchen i rad som Trelleborgs FF inte gjort något mål.

- Nä, det här är en jobbig känsla. Det är bittert. Vi har dominerat många matcher i rad och vi har presterat ganska bra i många matcher. Nu väntar Gefle hemma, en farlig match, men de har sina bekymmer.

Nu väntar alltså Gefle IF hemma på Vångavallen och Trelleborgs FF behöver din hjälp för att komma in i vinnarspåret igen.
Tillsammans skapar vi en riktigt härlig fotbollskväll på Vångavallen i vad vi kallar för ’’Enkronasmatchen’’ läs mer här. Kom ihåg att det är FRI ENTRÈ.

Startuppställning:

Marko Johansson - Jacob Palander, Magnus Andersson, Alexander Blomqvist, Anton Tideman - Zoran Jovanovic, Robin Nilsson, Kristian Haynes, Marcus Pode (ut 79) - Dino Islamovic, Salif Camara-Jönsson.

Avbytare:

Fredrik Persson, Rasmus Fridolf, Mattias Håkansson (in 79), Robin Jacobsson, Filip Andersson, Johan Brannefalk, Furkan Motori.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 10 juni, 2017
Kategori: A-lag