Fotograf: Björn Sandberg

Omgång 12 av Superettan kickar igång imorgon, lördag. För Trelleborgs FFs del är det ett tufft möte med Varbergs BoIS FC borta på Påskbergsvallen. Avsparken är klockan 18:00.

- Varbergs BoIS FC är ett lag som vi måste göra mål på, vi lyckades ju inte förra året med 0-0 borta och förlust 0-1 hemma, säger Patrick Winqvist inför morgondagens match.

- Vi blir bättre och bättre för varje match som går och vi ska nog kunna ställa till det för dem. De har släppt in en del bollar på senaste och kommer ju vilja bättra på det.

Varbergs BoIS FC är hyfsat starka hemma på Påskbergsvallen och vunnit tre av fem hemmamatcher. De andra har slutat oavgjort eller med förlust. Förlusten kom senast de spelade hemma mot Falkenbergs FF, 3-5.

- Fasta situationer och omställningsspel är de bra på och som vi måste hålla reda på. Fysiskt starka, de är som ett klassiskt gammalt engelskt fotbollslag kanske man kan säga.

Förra matchen mot GAIS förlorade Trelleborgs FF med 0-1. Ett självmål i första halvlek fällde grabbarna från Trelleborg. Trots mängder med chanser och stort bollinnehav lyckades man inte kvittera.
I morgondagens match mot Varbergs BoIS hoppas laget på mål framåt.

- Är vi noggranna med anfallsspelet så kommer det gå bra. Anfallsspelet blir nyckeln till matchen imorgon.

Erik Andersson är avstängd imorgon efter gula kort. Annars är truppen densamma som mot GAIS i måndags.

Matchen Varbergs BoIS FC - Trelleborgs FF har avspark klockan 18:00 på Påskbergsvallen i Varberg. Kan du inte vara på plats så visas matchen på TV4Sport eller cmore.se.

På Trelleborgsff.se kan du efteråt läsa om matchen.

Trupp:

Marko Johansson, Fredrik Persson, Jacob Palander, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Johannes Johansson, Kristian Haynes, Robin Nilsson, Johan Brannefalk, Furkan Motori, Mattias Håkansson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Salif Camara-Jönsson, Dino Islamovic, Filip Andersson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 9 juni, 2017
Kategori: A-lag